En este momento estás viendo Visita del Conseller d’Educació a l’IEPAAC

Visita del Conseller d’Educació a l’IEPAAC

  • Autor de la entrada:

Hem rebut la visita a l’IEPAAC de l’Honorable Conseller d’Educació, Josep Bargalló. Ha estat una bona ocasió per a poder ficar en valor l’FP aqüícola i ambiental úniques al País i territori, respectivament. També hem pogut compartir projectes i reptes de present i futur com a nou centre d’FP. Ha estat acompanyat per la Directora dels Serveis Territorials d’Educació, Montse Perelló i per l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós. 

Comencem una nova etapa molt il·lusionant i motivadora, on treballarem sempre alineats amb el sector i territori, per tal de millorar la formació de l’alumnat, la competitivitat empresarial i la inserció laboral de les persones.

Noticia escrita per: Oscar Vallejo Soler